De nieuwe generatie bikecare in jouw winkel? Wordt Airolube dealer!

airolube dealer worden?

Duurzaamheid, kwaliteit en innovatie, dat is waar Airolube voor staat! Wij ontwikkelen dé nieuwe generatie reinigings-, smeer- en onderhoudsmiddelen voor fietsen, motoren, auto’s en meer. Ons doel is om de meest veilige, natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen, zodat jij en de volgende generaties volop kunnen genieten van al jullie sportieve passies. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen! Nee, dit doen we samen met jou. Ontdek de kracht van natuurlijk en duurzaam met één van onze displays of pakketten! Zo zorgen we er samen voor dat we gezondheidsgevarenvrij werken in de werkplaats en de transitie van fossiel naar plantaardig versnellen!

Ontdek de mogelijkheden

 

winkeldisplay


WINKELDISPLAY

ROBUUST EN STOER MET DE KACHT VAN EENVOUD.

Met vier planken voor een goede productpresentatie en 360 graden toegankelijkheid is de nieuwe verbeterde Airolube POS display een permanente eyecatcher in iedere showroom. De eenvoudig op te zetten display biedt jou de mogelijkheid om jouw klanten kennis te laten maken met het uitgebreide en geweldige assortiment van Airolube. 

Bekijk hier de inhoud 


Counterdisplay


COUNTERDISPLAY

PROBEER DE NIEUWE GENERATIE
SMEER & ONDERHOUDSPRODUCTEN.

Laat jouw klanten kennismaken met het geweldige plant-based assortiment van Airolube met de counterdisplay. Met dit assortiment bied je jouw klanten een compleet pakket aan voor het reinigen, smeren en beschermen van de fiets.

Bekijk hier de inhoud  
WERKPLAATSPAKKET

Werk met dé nieuwe generatie bikecare.

Met het werkplaats-pakket maak jij een einde aan het werken met gevaarsymbolen en drijfgassen in de werkplaats en heb jij alle essentials voor het onderhouden van moutainbikes, racefietsen en stadsfietsen altijd bij de hand.

Bekijk hier de inhoud 

O.A. DEZE WINKELS ZIJN AL AIROLUBE DEALER!