+31 (0)599 745044
info@airogroup.com

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

 MADE AND PRODUCED 
 IN THE 
NETHERLANDS

Bij Airolube zijn wij op een missie. Wij willen de veiligste, schoonste en beste producten ontwikkelen voor het reinigen, smeren en onderhouden van  bijna alles. Zo zorgen wij ervoor dat het leven op onze planeet voor iedereen veiliger, eerlijker, gezonder en dus beter wordt. Dus stop met zorgen maken. Ga genieten!

Wij geloven dat met de juiste expertise en passie in combinatie met nieuwe innovaties er een groene oplossing is voor werkelijk alles.LET'S MAKE THE CHANGE!           

Image

Van plant tot product

LET'S EXPLAIN OUR PROCESS!

Van het land.

Alle koolzaad, welke gebruikt wordt in 80% van alle Airolube producten, komt rechtstreeks van akkers uit de directe omgeving.  Meteen na de oogst worden de koolzaden geperst en ontstaat koolzaadolie. Deze koolzaadolie vormt de basis van voor veel van onze Airolube producten.

Bron van goede eigenschappen.

 In ons eigen Research & Development Laboratorium hebben we recepten onderzocht en ontwikkeld. Vervolgens worden deze recepten geproduceerd en verpakt in onze productielocatie in Stadskanaal.

Direct leverbaar!

Na productie worden onze producten opgeslagen in ons warehouse. Vanuit hier vindt verdeling plaats naar onze zorgvuldig geselecteerde dealers. Ook onze webshop wordt beheert en geleverd vanuit ons warehouse.

Image

Airogroup

Tussen het goudgele van de Drents-Groningse koolzaadvelden ligt Stadskanaal en daarmee de productiefaciliteit van Airogroup b.v.  De Airogroup b.v. is producent van duurzame natuurlijke producten zoals het aanbod van Airolube. Dit wordt gedaan met een immens grote passie voor veiligheid en milieu, maar ook met een passie voor beweging.  

Binnen het complex van Airogroup heeft men de beschikking over een high-tech laboratorium. Hierin worden alle producten ontwikkeld, doorlopend getest en verbeterd. Altijd met de focus op het verbeteren van de toepassing, de veiligheid en de belasting voor het milieu.  Zo weet jij dat je bij een product van Airogroup kunt vertrouwen op de veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Duurzaam • Kwaliteit • Loyaal • Passie • Veilig zijn de kernwaarden en krachten waarmee Airogroup samen met zijn partners wil werken en bouwen aan de ontwikkeling van een schone, duurzame en veilige circulaire bio economie. Het zijn dus ook de waarden die jij bij ons terug kunt vinden in Airolube.