+31 (0)599 745044
info@airogroup.com

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

     OVER AIROLUBE

       LET'S MEET!

Korte en efficiënte lijnen. Kwalitatieve producten met aandacht voor een beter milieu en een duurzamer gebruik. Dat is waar wij ons met Airolube op richten.

Koolzaad houdt
ons 
in beweging

LET'S MOVE FORWARD!


Bij Airolube houden we van beweging en van deze wereld. Wij zijn altijd in beweging en zorgen er ook voor dat jij in beweging kan blijven, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Op de weg, op het land of in de bossen. Wij hebben een complete productlijn ontwikkeld op basis van koolzaadolie. Naast een 100% biologische afbreekbaarheid levert koolzaad ook nog eens waanzinnige prestaties ten opzichte van traditionele oliën en vetten. We mogen dus stellen dat Airolube het beste van twee werelden samen brengt. Uitstekende prestaties en een bijdrage aan een beter milieu.

Met de producten van Airolube reinigen, beschermen, smeren en onderhouden we dat wat jou in beweging houdt. Van de fiets, auto tot landbouwvoertuig. Daarnaast willen we er voor zorgen dat jij onze producten zo veilig mogelijk kunt gebruiken. Daarom houden wij onze verpakkingen vrij van drijfgas en ontwikkelen wij producten waarbij wij het gebruik van gevaren-labels tot in een minimum kunnen beperken. Ons ultieme doel is om alle producten zonder enig gevarenlabel, en dus zonder gevaar voor jou als gebruiker, te ontwikkelen. 

Ook zijn al onze producten geschikt voor zakelijk en particulier gebruik.

Image

Van plant tot product

LET'S EXPLAIN OUR PROCESS!

1

Van het land.

Al onze koolzaad komt rechtstreeks van akkers uit onze directe omgeving. Meteen na de oogst worden de koolzaden geperst en ontstaat koolzaadolie. Deze koolzaadolie vormt de basis van voor veel van onze Airolube producten.

2

Bron van goede eigenschappen.

 In ons eigen Research & Development Laboratorium hebben we recepten onderzocht en ontwikkeld. Vervolgens worden deze recepten geproduceerd en verpakt in onze productielocatie in Stadskanaal.

3

Direct leverbaar!

Na productie worden onze producten opgeslagen in ons warehouse. Vanuit hier vindt verdeling plaats naar onze zorgvuldig geselecteerde dealers. Ook onze webshop wordt beheert en geleverd vanuit ons warehouse.

Image

Onderdeel van de Airogroup

Airolube is één van de merken in het portfolio van de Airogroup. Airogroup levert een bijdrage aan een veilige en duurzame wereld. Op het hoofdkantoor in Stadskanaal wordt er op verschillende fronten hard gewerkt aan het ontwikkelen en produceren van duurzame lipide producten met een grote toegevoegde waarde die helpen om succesvol te opereren in de sectoren of branches van de gebruikers. 

Bij Airogroup worden lokale grondstoffen aangesproken voor de duurzame en veilige ontwikkeling van het productportfolio. Zo wordt het koolzaad uit de producten van Airolube geleverd door koolzaadakkers uit Groningen en Drenthe. 

Bij Airogroup heeft men de beschikking over een high-tech laboratorium. Hierin worden alle producten ontwikkeld, doorlopend getest en verbeterd, altijd met de focus op het realiseren van duurzame innovaties.  Zo weet jij dat je bij een product van Airogroup kunt vertrouwen op de veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Duurzaam • Kwaliteit • Loyaal • Passie • Veilig zijn de kernwaarden en krachten waarmee Airogroup samen met zijn partners wil werken en bouwen aan de ontwikkeling van een schone, duurzame en veilige circulaire bio economie. Het zijn dus ook de waarden die jij bij ons terug kunt vinden in Airolube.

Dat is waarom wij zeggen:
Let’s stick together!