Airolube | Duurzame producten voor Reiniging, smering & onderhoud

MADE AND PRODUCED 
IN THE NETHERLANDS!


Bij Airolube zijn wij op een missie. Wij willen de veiligste, schoonste en beste producten ontwikkelen voor het reinigen, smeren, onderhouden en beschermen van alles. Zo zorgen wij ervoor dat het leven op onze planeet voor iedereen veiliger, eerlijker, gezonder en beter wordt. Zodat wij, onze kleinsten en al onze toekomstige generaties kunnen blijven genieten van deze wereld. Ontdek de kracht van natuurlijk en duurzaam!

Image

Van plant tot product

LET'S EXPLAIN OUR PROCESS!

Van het land

Grondstoffen van de akkers uit de directe omgeving zoals koolzaad en suikerbieten worden toegepast binnen de Airolube producten.

Onderzoek & productie

 In ons eigen research & development laboratorium worden recepten onderzocht, ontwikkeld en getest en vervolgens afgevuld.

Direct leverbaar!

Een groot geautomatiseerd warehouse en orderpicking. Vanuit hier vindt verdeling plaats naar onze zorgvuldig geselecteerde dealers.

Image

Airogroup 

Airogroup werkt dagelijks gepassioneerd aan de ontwikkeling en productie van natuurlijke formules voor alledaagse consument- en bedrijfstoepassingen. Hierin bieden de toekomstbestendige oplossingen een unieke, natuurlijke en duurzame propositie voor ieder bedrijf en huishouden.

Daarnaast beschikt de Airogroup over een high-tech laboratorium om zo doorlopend nieuwe producten te ontwikkelen, producten door te ontwikkelen en uitvoerig te testen zodat klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van alle producten die Airogroup produceert en ontwikkeld. 

Duurzaam, kwaliteit, innovatief, passie en doelgericht zijn de kernwaarden en krachten waarmee Airogroup, samen met haar partners, wil werken en bouwen aan de ontwikkeling van een schone, duurzame en veilige circulaire bio-economie.