Verzenden & Retour

Let's keep this simple!

Verzending

Uitstekende service!

Om u zo snel mogelijk te voorzien van uw bestelling(en) maken wij voor onze verzendingen gebruik van PostNL. Met de altijd up to date track & trace informatie kun je jouw pakket(en) volgen van deur tot deur. Handig voor jou en voor ons.


Flexibele bezorgdienst!

Vandaag besteld is morgen in huis mits het product voorradig is. Indien niet voorradig, is de bezorgtijd 2-3 werkdagen. Bestellingen worden standaard van maandag t/m zaterdag bezorgd. Bestellingen gedaan op zondag worden op maandag verwerkt en daarmee dinsdag geleverd.


Gratis verzending vanaf €45,00!

Bestelling vanaf €45,00 euro worden gratis verzonden! Bij bestellingen kleiner dan €45,00 rekenen wij € 6,95 verzendkosten per bestelling.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Airogroup B.V.
Vestigings- en bezoek adres: Industriestraat 7,

9502 EJ Stadskanaal, Nederland (uitsluitend op afspraak)
E-mailadres: info@airogroup.com: bereikbaar

op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur
KvK-nummer: 73692026
Btw-nummer: NL859630213B01

Retouren

Wilt u de overeenkomst ontbinden- en of herroepen, bent u niet tevreden over het geleverde product, werkt het product niet, of is het artikel kapot? Dan kunt u het artikel zonder opgaaf van reden binnen de bedenktijd van 14 kalenderdagen terugsturen of ruilen. Voordat u iets terugstuurt, raden wij u aan onze algemene– en onderstaande voorwaarden aandachtig door te nemen:

  1. Artikelen dienen compleet, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking aan ons teruggestuurd te worden.

  2. Controle na ontvangst van uw bestelling: controleer direct na ontvangst van uw bestelling of de artikelen onbeschadigd, compleet en volgens de factuur geleverd zijn. Mocht dit niet het geval zijn dient u dit binnen 24 uur na ontvangst via info@airogroup.com aan ons te melden. Wanneer u de artikelen in gebruik neemt, is de levering geaccepteerd en kan/kunnen deze niet meer geruild of teruggestuurd worden.

  3. Vul binnen 14 dagen onderstaand retour formulier in of stuur een email naar onze klantenservice; info@airogroup.com. Na het aanmelden van uw retourzending, ontvangt u de vervolgstappen tijdens de openingstijden van onze klantenservice per e-mail.

  4. Verpak de artikelen zorgvuldig. Plak het verzendadres goed zichtbaar op de doos.

  5. Breng het pakket naar een postkantoor bij u in de buurt. Bij het postkantoor rekent u de verzendkosten af. We vragen u om het verzendbewijs te bewaren. Mochten er nog vragen zijn dan kan u die stellen aan onze klantenservice middels een email te sturen naar info@airogroup.com onder vermelding van klacht / retour zending.

  6. Gevolgen van de herroeping: als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering en/of betaling dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, en wij de door ons geleverde goederen in originele staat hebben ontvangen. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij gaan niet eerder over tot terugbetaling voordat de artikelen in goede staat zijn ontvangen. U verstuurd de artikelen in ieder geval binnen 14 dagen. Gerekend van de dag dat u aan ons gemeld heeft dat u gebruik maakt van uw recht op ontbinding van de overeenkomst.

  7. Ga naar het  retourformulier , vul alle velden in en klik op verzenden. Retouradres: Airogroup B.V., Industriestraat 7, 9502 EJ Stadskanaal (Nederland). De retourzendingen zijn voor eigen rekening mits de levering vanuit onze kant niet beschadigd is of verkeerd geleverd.

  8. Kosten voor waardevermindering zullen u in rekening gebracht worden als deze onomstotelijk zijn veroorzaakt door gebruik en/of een onzorgvuldige verpakking.