Get challenge! | Airolube
Get challenge!
Doe mee aan onze spannende Strava Challenge

Welkom bij de ultieme uitdaging voor elke fietser!

Doe mee aan onze spannende Strava Challenge en  maak kans op Airolube producten of kortingen in onze webshop! 🏆


Heb jij altijd al willen laten zien hoeveel kilometers jij in één maand kunt fietsen? Dan is dit jouw kans om jezelf en jouw vrienden uit te dagen. Het enige wat je hoeft te doen is de uitdaging aangaan en je Strava-account koppelen aanAirolube. club! Houd jouw kilometers bij met de Strava-app en laat zien wat je waard bent. Fiets langs het koolzaad, verken nieuwe routes en verleg je grenzen in de strijd naar de overwinning!

 

Hoe werkt het?

Vier weken lang kijken we elke week wie de meeste kilometers heeft gefietst, de hoogste gemiddelde snelheid heeft of wie de langste rit heeft gemaakt. Wij houden de puntentelling bij en wie aan het eind van de run de meeste punten heeft wordt beloond met een gratis product, korting of iets anders voor zijn of haar fiets!

Wil je extra punten verdienen? Vergeet dan niet om een creatieve foto of video te maken van jouw rit, te delen op social media en Airolube te taggen! !

Dus waar wacht je nog op? Daag jezelf en jouw vrienden uit, geniet van elke kilometer en maak kans op geweldige prijzen!

🚴‍♀️🚴‍♂️ Let’s go!

Airogroup B.V., Marketing (Carolien & Jorrit) 25 mai, 2023
Partager ce poste
Archiver
Airolube MTB Summer Cup 2023 kicks off on April 16th.
Airolube proudly sponsors the 2023 Northern MTB Summer Cup.