Airolube MTB Zomer Cup 2023 van start op 16 april | Airolube
Airolube MTB Zomer Cup 2023 van start op 16 april
Airolube ook in 2023 weer trotse naamgever van de Noordelijke MTB Zomercup

De Airolube MTB  Zomercup is één van de leukste evenementen voor mountainbikers in het Noorden van Nederland. Wij zijn er daarom trots op dat we ook dit jaar weer de naamgever zijn van deze mooie competitie.  

Airolube en de zomercup


Onze Airolube producten worden gemaakt met lokaal ingekochte ingrediënten, waaronder koolzaad uit Zuidwolde en restproducten van de suikerfabriek in Groningen. Het gebruik van lokale middelen maakt het dan ook een logische stap om een bijdrage te leveren aan de noordelijke MTB-competitie, die het beste laat zien van wat de regio te bieden heeft.

Wij stellen prijzen beschikbaar voor elke wedstrijddag en de ultieme prijs voor de winnaar in het eindklassement van de Airolube noordelijke MTB zomercup. De wedstrijd belooft weer een mooi evenement te worden voor zowel deelnemers als toeschouwers.

De competitie bestaat uit zeven wedstrijden die in de zomer worden gehouden, met 11 verschillende disciplines om de vaardigheden van zelfs de meest doorgewinterde mountainbikers te testen. De eerste race vindt plaats op 16 april in Norg en de laatste race op 24 september in Emmen.

Wij kijken als trotse sponsor uit naar het verloop van de MTB competitie.

Het Airolube MTB zomercup programma


Het programma en tijdschema zijn in grote lijnen gelijk aan de voorgaande jaren.
Voor meer informatie van het programma, tijdsindeling en indeling stuurborden kun je hier een overzicht downloadenAirogroup B.V., Marketing (Carolien & Jorrit) 11 april, 2023
Deel deze post
Archief
Let’s take care of your bike!
In deze blog en video laten we in samenwerking met TalentNED zien hoe jij jouw fiets kunt onderhouden.