Beoordeel onze producten | Airolube
Beoordeel onze producten
Geef en bekijk beoordelingen van onze producten.

    

In de afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om de website verder te verbeteren. Zo is de mobiele weergave gebruikersvriendelijker geworden en is het nu mogelijk om beoordelingen van producten te bekijken en te plaatsen. Hierdoor krijg jij nog meer inzicht in de ervaringen van anderen, en kun jij jouw ervaringen met onze producten delen. Zo werken we er samen aan om de planeet schoner, veiliger en duurzamer te maken.

Waar kan ik de beoordelingen zien?

Op de pagina's van onze producten vind je een kopje "Beoordelingen". Hier kan je de beoordelingen vinden van andere gebruikers en kun jij zelf een beoordeling achterlaten.

Zelf een beoordeling achterlaten?

Om zelf een beoordeling achter te laten heb je een account nodig op Airolube.nl. Deze is gemakkelijk, snel en gratis aan te maken. Via de knop "Aanmelden" en vervolgens te klikken op "Heeft u geen account?". Voeg je e-mailadres en naam toe, stel je wachtwoord in en klaar, jouw account waarin jij ook meteen je bestelgeschiedenis kunt inzien en je actuele bestellingen kunt volgen.

Nu je bent aangemeld, kun jij je beoordeling op een product achterlaten. Ga naar de pagina van het product dat je wil beoordelen. Geef het aantal sterren en voeg een reactie toe. Druk op "Verzenden" en klaar, je beoordeling is geplaatst.


Airogroup B.V., Jorrit Pepping 10 augustus, 2023
Deel deze post
Archief
Ketting smeren?
Alles wat je wilt weten.