Cadeaus voor fietsers - Airolube Gift Guide
Cadeaustress?
Geen nood, hier is de giftguide voor fietsers!

De klok is weer terug gezet, de nachten zijn lang en de bomen laten hun bladeren gaan. Alles wijst erop dat de decembermaanden dichterbij gaan komen. En dan weten we het wel, cadeaustress.

Want wat moeten we nu in huis gaan halen voor die kilometervreter, die moddercoureur of die snelheidsmaniak. Maak je geen zorgen! Om jou te helpen met deze cadeaustress hebben we voor jou een Gift-guide samengesteld, vol met aantrekkelijke cadeautips voor die ene fietser in je leven. En oh ja, verwacht in deze giftguide niet de standaard wielersokken, handschoenen, bidons of sportvoeding

Nee, onze cadeaus zetten de fietser zelf aan het werk en helpen om zijn fietsplezier naar een hoger plan te tillen. Dat is pas echt bijzonder!

cadeaus tot €10


Altijd leuk, een kleinigheidje als cadeau. Maar we begrijpen ook dat je niet zomaar iets wil geven. Het moet iets zijn dat inhoud heeft, dat gebruikt kan worden en echt handig is. Daarom hebben we dit lijstje voor je gemaakt met inspiratie voor een cadeau beneden de €10. Kijk eens naar deze geweldige opties:

PLANTAARDIGE REINIGER VOOR BRILLEN EN VIZIEREN
Visor Cleaner

Een brilreiniger, niemand staat er bij stil, maar toch: hoe vaak zie je niet dat die brilglazen weer vol zitten met moddervlekken, waterspatten of vingerafdrukken. Met deze spray kan de fietser zijn bril weer helder en schoon krijgen. Op deze manier wordt je de echte meedenker!

VERFRISSENDE SPRAY VOOR SPORTUITRUSTINGEN
Anti-Odour gear refresher

Misschien wel een net zo handig cadeau voor jezelf als voor die fietser in je leven. Deze spray verwijdert nare geurtjes uit die natte schoenen, die bezwete helm of die knie- en elleboogbeschermers. Zo blijft alles fris ruiken, zelfs na de zwaarste rit!

Bike care REISVERPAKKING
Travel Kit

Altijd de fietspoetsspulletjes mee op reis met deze handige 50ml verpakkingen. Zo zijn ze toegestaan in de handbagage in het vliegtuig, kunnen ze makkelijk in een toilettas of rugtas mee en blijft de fiets altijd en overal in goede conditie. Geef de fietser de mogelijkheid om altijd en overal te kunnen genieten van een glanzende, schone fiets!

Plantaardig Smeermiddel
Kettingolie of kettingwax

Pas wel op, iedere fietser heeft zijn eigen voorkeur voor het rijden met een olie of een wax. Maar weet jij wat de voorkeur is, dan mag een beetje plantaardig smeermiddel zeker niet ontbreken! Geef de fietser het cadeau van soepele en geruisloze kettingen!

cadeaus tot €30


Heb je nou iets meer te besteden? Dan zijn er hele andere cadeaus die leuk, praktisch en welkom zullen zijn. Of je gaat gewoon voor een echte performance-maker! Hier zijn onze tips voor een cadeau onder de €30. Kies iets bijzonders:

DE ULTIMATE COLLECTION
Ultimate Chain Wax
Ultimate Chain Oil

Ja, weer die uitspraak, ken de smeermiddelvoorkeur van jouw fietser. Maar weet je dat, dan doe je hem of haar zeker een plezier met deze supersnelle plantaardige kettingolie of wax. Niet alleen duurzaam, maar ook nog eens supersnel, voor de echte prestatie-minded fietser. Geef de fietser de kracht van de natuur voor optimale prestaties!

Cleanest Basic Bucket
Cleanest Basic Bucket

Een emmer met de basismaterialen voor het schoonmaken van de fiets. Een shampoo voor in de emmer en een ontvetter voor de ketting. Zo heeft die fietser geen excuus meer voor het fietsen met een smerige fiets. Geef de fietser de mogelijkheid om zijn fiets altijd glanzend schoon te houden!

Brush Set Bike Care
Brush Kit

Een verzameling aan borstels en sponsen. Ideaal voor het goed kunnen schoonmaken van de fiets. Wederom geen excuses meer voor het rijden met een smerige fiets, want met deze set heeft die fietser echt alles wat hij nodig heeft. Geef de fietser de juiste tools om zijn fiets tot in de kleinste hoekjes te kunnen reinigen!

LET'S SURPRISE YOUR BIKE!
Gift Box!

Introduceer die fietser van je eens aan echte duurzame en plantaardige producten. Hij of zij mag dan aan het begin sceptisch zijn over de werking van planten, maar geloof ons, wanneer jij het hem/haar laat proberen is het snel afgelopen met dat wantrouwen! Geef de fietser een ervaring op het gebied van duurzaamheid en prestatie!

cadeaus tot €50


En dan tot slot het lijstje voor de echte bofkonten! Een paar gift-ideeën voor een budget tot €50. Maak een groot gebaar:

Cleanest Essentials Bucket
Cleanest Essentials Bucket

Deze emmer bevat echt alles wat de fietser nodig heeft. Schoonmaakspullen, smeermiddelen, een coating, sponsen. Nu wordt fietsen poetsen niet alleen leuk, maar ook nog eens super duurzaam. Geef de fietser het complete pakket voor een optimale fietsverzorging!

Stel je eigen pakket samen met producten van Airolube

Besteed meer dan 40 euro en voeg de Brush kit toe aan je winkelmandje. Alleen dan kun je de Couponcode #giftguide gebruiken en ontvang jij de Brush kit gratis bij jouw bestelling! Geef de fietser de vrijheid om zijn eigen perfecte cadeau samen te stellen!


Dit zijn onze tips en hopelijk hebben wij je van meer inspiratie kunnen voorzien. En als cadeau van ons voor jou. Dit hele cadeautjesseizoen hebben wij het bestedingsbedrag voor gratis verzending verlaagd van €50 euro naar 30. Zo wordt de keuze voor milieubewust nog toegankelijker! Bestel nu en geef de fietser in jouw leven het beste cadeau voor de feestdagen!


Airogroup B.V., Jorrit Pepping 6 november, 2023
Deel deze post
Archief
NIEUW! AIROLUBE ULTIMATE COLLECTION
De natuur in volle glorie!