Airolube ontwikkelt verder | Let's move forward. Airolube
LET'S MOVE FORWARD!
Airolube groeit verder...

Wat kan er in negen maanden tijd veel gebeuren en wat kunnen wij in negen maanden een hoop meemaken. Het is september 2019 als wij met onze eerste producten op de markt komen. Naar jaren van voorbereiding; bedenken, ontwikkelen, uitwerken. Het was de eerste mijlpaal in een reeks van vele.

Nieuwe vestiging

Op 1 februari 2020 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie. Hier beschikken wij over een high-tech laboratorium vanwaar wij dagelijks werken aan vernieuwende en producten. Daarnaast hebben wij op deze locatie de productiecapaciteit kunnen verhogen waardoor wij in staat zijn om sneller, efficiënter en schoner te produceren.  We maken en verkopen nu nog meer producten voor het smeren, reinigen en onderhouden van jouw fiets, auto of landbouwmachine. Zelfs voor huishoudelijk of industrieel gebruik. Heb jij bijvoorbeeld onze Demi Water al ontdekt? 

Nieuwe Website

Samen met al deze vernieuwing komt ook een nieuwe website. Dit zal je wellicht al gemerkt hebben wanneer je Airolube eerder hebt aangetroffen. Door de introductie van onze nieuwe website hopen wij de service verder te verhogen. Daarnaast gaan wij er vanuit dat je met deze website meer gebruikersgemak ervaart. Zo kunnen wij jou gemakkelijker aan de juiste producten helpen. Mocht je er toch niet uit komen dan helpen wij je graag.

Met alle ontwikkelingen van Airolube zijn wij klaar voor de toekomst en wij hopen dat wij daarin jou mee mogen nemen op ons pad. Bekijk onze producten hier

Airolube 24 juli, 2020
Deel deze post
Labels
Archief
Spuitbussen vs. Triggers: Zo zit het
Een klein beetje achtergrond over onze verpakkingskeuzes