NIEUW! AIROLUBE ULTIMATE COLLECTION | Airolube
NIEUW! AIROLUBE ULTIMATE COLLECTION
De natuur in volle glorie!

Wat gebeurt er wanneer gedreven laboranten en gepassioneerde atleten zich samen inzetten om de best presterende producten te creëren, uitsluitend met behulp van natuurlijke ingrediënten? Dan ontstaat de ultieme collectie! Het antwoord van Airolube op de groeiende vraag naar krachtige onderhoudsproducten van natuurlijke oorsprong.

In 2019 werd Airolube opgericht met als doel een revolutie teweeg te brengen in de wereld van fiets onderhoud. Een wereld waarin aardolie en zware, vaak giftige ingrediënten nog vaak de overhand hebben. Maar Airolube bewees al vanaf het begin dat dit helemaal niet nodig is! Veel fietsers verruilden hun oude merken voor de plant-based producten van het merk. Dit werd mede mogelijk gemaakt door een slimme prijsstrategie en innovatieve ontwikkelings- en vultechnieken, waardoor de duurzame producten tegen concurrerende prijzen op de markt konden worden gebracht. Nu is de weg naar de recreatieve en sportieve fietser geopend! Met behulp van sociale media en een zorgvuldig geselecteerd distributiekanaal is Airolube de afgelopen jaren uitgegroeid tot de absolute koploper op het gebied van natuurlijke fiets onderhoudsproducten. En juist nu is deze duurzame ontwikkeling van groot belang om klimaateffecten tegen te gaan, waardoor steeds meer partijen in het duurzaam fietsonderhoud stappen.

Als antwoord op deze ontwikkelingen heeft Airolube begin 2023 de Ultimate Collection gelanceerd. Een collectie producten, speciaal samengesteld voor de competitieve fietser. Met de Ultimate Collection kreeg het ontwikkelingsteam van Airolube de opdracht om een fietsonderhoudslijn te ontwikkelen die op geen enkel vlak concessies doet. De ultieme kracht van de natuur, verpakt in een flesje. Na het grote succes van de Ultimate Chain Cleaner en Ultimate Chain Wax, waarbij gebruikers royaal met 5 sterren strooiden, breiden wij deze lijn verder uit met de Ultimate Chain Oil en de Ultimate Bike Cleaner. Op deze manier wordt er een complete onderhoudslijn gecreëerd om de fiets en aandrijfsysteem continu in topconditie te houden!


Airogroup B.V., Jorrit Pepping 27 oktober, 2023
Deel deze post
Archief
Alleen Recyclen is Niet Genoeg
Zo Werk je Samen aan een Duurzame Toekomst!