TalentNED runs smoothly with Airolube | Airolube
TalentNED runs smoothly with Airolube
Airolube official supplier  van de Mountainbike- en Schaatsploeg.

Airolube heeft zich sinds 1 augustus verbonden aan het Offroad en schaatsteam van TalentNED. Als Official Supplier zijn wij de vertrouwde leverancier van smeer en reinigingsmiddelen voor de fietsen van dit unieke talentenprogramma.

TalentNED biedt sporters een kans op een duurzame carrière in de topsport. Met de producten van Airolube kunnen de sporters van TalentNED hun fietsen op de juiste wijze onderhouden. Directeur Gerard Kemkers is blij met deze samenwerking: “Onderdeel van onze opleiding is dat sporters leren om op een verantwoorde wijze met hun materiaal om te gaan. Dankzij Airolube hebben we nu ook de middelen om dat op een goede en duurzame manier te doen.”


“Wij zijn er heel erg trots op dat wij ons hebben kunnen verbinden aan TalentNED en daarmee een bijdrage kunnen leveren aan duurzame talentontwikkeling”, reageert John Borgesius namens Airolube. “Airolube omarmt de visie van TalentNED en hoopt een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de TalentNED-talenten. Daarnaast vinden we het prettig dat TalentNED ons de mogelijkheid biedt om ons merk verder uit te breiden. Dit doen ze door gebruik te maken van onze producten en hun kennis en ervaringen met ons te delen.” 

Airolube ontwikkelt en produceert smeer- en reinigingsmiddelen op basis van plantaardige ingrediënten en zonder gevarenlabels. “Wij zetten als Airolube in op een duurzame, schone en veilige wereld. Waar wij dit doen door de ontwikkeling van plantaardige en veilige producten, zo doet TalentNED dit in hun programma. Hierin zien wij veel parallellen en maakt het nog maar weer duidelijk hoeveel sport en bedrijfsleven op elkaar lijken”, vervolgt Borgesius.

TalentNED is een initiatief van Infestos, een duurzame investeringsmaatschappij uit Enschede. De missie van TalentNED is om jonge talentvolle Nederlandse sporters de kans te bieden om goed voorbereid naar het hoogste prestatieniveau te groeien. Het programma staat in het teken van ontwikkelen en ontdekken. Beter worden is belangrijker dan goed zijn. Naast talentprogramma's in meedere sporten biedt TalentNED een platform gericht op talentontwikkeling voor het bedrijfsleven.  

Airolube 8 september, 2020
Deel deze post
Archief
LET'S MOVE FORWARD!
Airolube groeit verder...