UltimateCollection | Airolube

Ga de uitdaging aan en ontdek
#TheUltimatePowerOfNature

WE VERTAALDEN DE ULTIEME 
KRACHT VAN DE NATUUR 

Bij Airolube draait alles om passie. Onze passie voor de sport, het fietsen en de natuur. We besloten 
daarom naast onze huidige lijn een hoogwaardige lijn samen te stellen, waarin we onze kennis 
van sport en de kracht van de natuur samensmelten tot de ultieme producten voor 
de fietser die alleen het beste van het beste wil.GA DE UITDAGING AAN MET 
 DE ULTIMATE COLLECTION

We zijn de uitdaging aangegaan en hebben een duurzame verandering in werking gezet. Een verandering waarin alles draait om de maximale snelheid, kracht en afstand. We ontwikkelden, testten en creëerden de ultieme formules voor  de fietser die alles uit elke beweging wil halen.   

ONZE KRACHTIGSTE 
ONTVETTER OOIT

De ULTIMATE Chain Cleaner is dé ultieme formule voor het reinigen van de fietsketting! Deze krachtpatser rekent moeiteloos af met het meest hardnekkige vet en maakt een eind aan zwarte en vette fietskettingen. Maak jouw fietsketting brandschoon met deze ketting ontvetter, smeer jouw ketting met de ULTIMATE Chain Wax en verlaag de weerstand tijdens het fietsen! 

Bestel de ULTIMATE Chain Cleaner en ontdek de ultieme kracht van de natuur.

Bestel nu

 

DE SNELSTE PLANT-BASED KETTINGWAX TER WERELD

Ontdek de ultieme kracht van de natuur met de snelste plant-based kettingwax ter wereld! Met de ULTIMATE Chain Wax brengen we onze kennis en de kracht van de natuur samen tot de ultieme kettingwax. Deze wax heeft een ongekende kleefkracht en geeft jouw ketting alles wat hij nodig heeft door weer en wind. De ULTIMATE Chain Wax dringt door tot diep tussen de schakels en is bestend tegen ongekende druk. Door de ultieme formule van plant-based ingrediënten en 19,3% weerstand verlagende additieven verlaagt deze wax de weerstand en haal jij het maximale uit elke beweging. We hebben de wax uitgebreid op de proef gesteld en zagen afstanden tot wel 400km met slechts één smeerbeurt!

Ontdek zelf de ultieme kracht van de natuur en bestel de ULTIMATE Chain Wax.

Bestel nu


OOK ZIJ ZIJN FAN VAN DE ULTIMATE COLLECTION

We weten door onze eigen ervaringen wat jij als fietser nodig hebt en hebben bij de ontwikkeling van deze collectie niks te wensen overgelaten. We hebben bijvoorbeeld meer dan 100 versies van de kettingwax getest voordat we deze uitbrachten. Niet alleen ons team is trots op deze racelijn. Ook professionele atleten, onder wie Paralympisch Wereld Kampioen handbike Tim de Vries, Nederlands kampioene streetrace Anniek Mos en Thom Bonder, zijn fan van de Ultimate Collection!